Sådan kommer du til bunds med alle dine gøremål

Har du en masse projekter, som du burde få styr på? Det er nemt bare at blive ved med at udsætte dem, men det bliver tingene desværre ikke gjort af. Tværtimod får du sikkert dårligere og dårligere samvittighed over, at det er svært at tage sig sammen til at få gjort det, der er nødvendigt for, at din bolig er vedligeholdt på bedste vis. Her er der tips til, hvordan du kommer i gang og til bunds i alle dine gøremål.

Lav en liste med alle tingene

Du kan starte med at lave en liste med alle de opgaver, der skal løses. Derved får du et godt overblik over dem alle. Senere vil du også blive glad for listen, da du efterhånden kan strege flere og flere opgaver over. Det er der en god tilfredsstillelse ved, ligesom det kan give dig mere blod på tanden.

Ud for hver opgave bør du skrive, hvad du skal have købt for at kunne udføre opgaven. Det kan være, at du har brug for en låsekasse. Hvis det er tilfældet, så skriv dette på listen. 

Når du er færdig med listen, bør du lave en prioriteret rækkefølge. Hvad er vigtigst at få gjort først, og hvad kan godt vente lidt endnu? Ved at gøre dette kan du altid se, hvad den næste opgave byder på. Derved undgår du at skulle til at tænke over, hvad du nu skal gå i gang med. Det hele er planlagt på forhånd. 

Til sidst laver du en plan for, hvornår den første opgave skal udføres.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*