Dette tøj bør du altid have i din garderobe

Der er noget tøj, som alle bare bør have i garderoben. Hvis du ikke har dette tøj hængende på en bøjle eller liggende på en hylde i klædeskabet, kan det godt skabe problemer, når du skal bruge det. Men hvilket tøj er det, du bare ikke kan undvære? Det kan du læse mere om her

Diverse underdele bør ligge og hænge i dit klædeskab

Du bør have diverse underdele liggende eller hængende i dit klædeskab. Underdele dækker over bukser, nederdele og shorts. Du behøver ikke nødvendigvis at have både nederdele og shorts. Det er eksempelvis ikke nødvendigt med nederdele i en mands garderobe. Du kan også skifte bukserne ud med tights, hvis det passer bedre ind i din hverdag.

Overdele i massevis er altid godt

Du kan ikke bare træde ud ad døren i bar overkrop, så du skal også have overdele i massevis. Dem kan du tage på sammen med en af dine underdele. Husk at have både varme overdele til, når det er koldt og overdele til det varmere vejr. I kategorien overdele bør der være t-shirts, bluser, skjorter samt sweatre.

En god idé med strømper

Det er også en god idé at have en vis mængde strømper. Du kan for det meste klare dig uden strømper om sommeren, men om efteråret og vinteren er strømper et must. 

Giv plads til arbejdstøj i klædeskabet

Der skal ydermere være plads til arbejdstøj i dit klædeskab. Det kan eksempelvis være, at ID arbejdstøj passer perfekt til dit arbejde.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*